duminică, 25 noiembrie 2012

Allview P4 Duo unboxing - scoatem din cutie un model dual SIM interesant (Video)


Allview P4 Duo unboxing - scoatem din cutie un model dual SIM interesant (Video)

Allview P4 Duo este cel mai nou terminal Allview care ne-a sosit în teste şi subiect de reduceri cu ocazia lui Black Friday. Astfel, deşi terminalul are un preţ normal de 1299 lei, el a fost vândut la preţul de 999 lei cu ocazia reducerilor din acest final de săptămână. Hai să vedem care sunt primele impresii cu privire la acest model, prin intermediul unui unboxing.
 
Allview P4 Duo unboxing - scoatem din cutie un model dual SIM interesant (Video)

  Până acum v-am prezentat la Mobilissimo.ro review-uri pentru Allview P4 Alldro şi P5, iar P4 Duo este practic o versiune dual core a lui P4, deci veţi fi familiarizaţi cu acest model. El vine pe alb sau negru, rulează Android 4.0.4 şi este un terminal dual core, dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus. În cutia sa se afla o pereche de căşti, încărcătorul, cablul USB, garanţia, o folie pentru ecran şi manualul. Smartphone-ul vine la pachet cu Bitdefender Mobile Security şi aplică peste Android 4.0.4 interfaţa Berry UI.
  Dotările sale includ un ecran Super AMOLED Plus de 4.3 inch, cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli, un procesor dual core ARM Cortex A9 de 1 GHz, 4 GB memorie internă (2 GB disponibili pentru utilizator) şi 512 MB RAM. În unboxing vedeţi şi cum se scoate capacul bateriei (destul de greu) şi cele două sloturi SIM de sub acesta. Remarc că telefonul dispune de butoane virtuale Android şi nu capacitive şi faptul că designul sau aduce cu Galaxy S II puţin. Cu mai multe detalii revenim într-o recenzie detaliată peste câteva zile.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu