duminică, 25 noiembrie 2012

HTC Deluxe DLX nu are ca destinaţie piaţa europeană


HTC Deluxe DLX nu are ca destinaţie piaţa europeană

Majoritatea entuziaştilor tech ştiu că modelul lansat de HTC pentru Verizon Wireless în State este printre cele mai bune terminale mobile lansate anul acesta. HTC Droid DNA nu se regăseşte însă şi pe piaţa europeană, un aspect dezamăgitor din partea fabricantului care a adunat atâţia fani de-a lungul anilor.

HTC Deluxe DLX nu are ca destinaţie piaţa europeană
  Totuţi, se părea că HTC vrea să remedieze faptul de a nu fi lansat o variantă europeană pentru Droid DNA şi pregăteşte modelul denumit HTC Deluxe DLX pentru Europa. După ce Asia a primit HTC J Butterfly, caracterizat de aceleaşi aspecte care au făcut din Droid DNA un terminal aşa de reuşit, este timpul ca şi piaţa europeană să aibă parte de un tratament similar, cu modelul de vârf al celor de la HTC. Se pare însă că aceasta nu se va întâmpla foarte curând. De vină să fie un contract de exclusivitate cu Verizon?
  Conform celor de la HTC Germania, se pare că HTC Deluxe DLX nu are ca destinaţie piaţa europeană. Cel puţin acestea sunt informaţiile pe care le-au furnizat prin intermediul 
paginii lor de Facebook. Alte informaţii legate de disponibilitatea terminalului nu au fost făcute cunoscute. Nu ştim nici dacă va avea aceleaşi caracteristici hardware ca modelul pentru Verizon. Să sperăm că cei de la HTC vor face un anunţ oficial curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu