duminică, 25 noiembrie 2012

Review Samsung Galaxy S II - telefonul anului 2011, sau doar un candidat serios la titlu? (Video)


Review Samsung Galaxy S II - telefonul anului 2011, sau doar un candidat serios la titlu? (Video)

Samsung Galaxy S II este un telefon dual core care a reuşit performanţa de a fi aşteptat cu sufletul la gură aproape ca un iPhone nou. Terminalul ne-a încântat privirile încă din luna februarie, când am asistat la debutul său în cadrul Mobile World Congress 2011, pentru ca apoi să vă prezentăm o experienţă hands-on cu acest smartphone.
Review Samsung Galaxy S II
  Surprinşi de cât de subţire şi uşor este noul model cu procesor dual core, a fost nevoie să insistăm ca reprezentantul Samsung de la standul companiei să ne prezinte şi bateria noului Galaxy S. Nu după foarte multe luni telefonul a sosit în oferta evoMAG.ro, retailerul fiind amabil şi permiţându-ne să fim printre primii care testează urmaşul terminalului care a vândut 10 milioane de unităţi anul trecut.
  Am scos din cutie telefonul şi am început o serie de teste, care au inclus şi o sesiune de fotografiere şi filmare la mare, în Vama Veche. Trebuie menţionat din start că Samsung Galaxy S II este cel mai subţire smartphone disponibil internaţional, el având o grosime de doar 8.5 milimetri. În plus, device-ul cântăreşte doar 116 grame, iar atracţia sa principală este procesorul dual core Exynos de 1.2 GHz. Vor exista şi versiuni cu procesor Tegra 2 ale acestui smartphone, disponibile în această vară.
Review Samsung Galaxy S II
  Având în vedere recentele procese dintre Samsung şi Apple, nu putem să nu aruncăm un ochi critic asupra designului lui Galaxy S II, observând o uşoară lipsă de originalitate a lookului său şi o asemănare cu iPhone 4 dacă privim smartphone-ul din faţă. Trecând la aspecte originale, ecranul Super AMOLED Plus de 4.3 inchi se comportă excelent, afişând culori vii şi descurcându-se rezonabil în bătaia soarelui. Am fi apreciat poate o rezoluţie mai bună decât 480 x 800 pixeli, dar pentru asta avem modelul HTC Sensation.
  În ce privesta lista de specificaţii, noul Galaxy S II soseşte cu 1 GB RAM, 16 sau 32 GB memorie internă (în funcţie de model), slot microSD, conectivitate HSDPA (până la 21Mbps), suport WiFI 802.11 a/b/g/n şi DLNA. Camera este un alt punct forţe al acestui terminal, cu un senzor de 8 megapixeli, autofocus, bliţ LED, stabilizator de imagine, touch focus şi capacitate de captură video 1080p la 30 fps.
  Găsiţi aici o galerie foto realizată cu Galaxy S II în Vamă Veche şi o mostră foto imediat mai jos:
Galerie foto realizată cu Galaxy S II în Vamă Veche
Captura video cu imagini clare şi înregistrare impecabilă a sunetului este exemplificata în clipul următor:
   Având o preconcepţie că nu vom fi mulţumiţi de interfaţă TouchWiz, aceasta ne-a surprins plăcut pe Galaxy S II, varianta 4.0 operând bine în tandem cu Android 2.3  Gingerbread. Tranziţiile şi animaţiile arata excelent, iar Samsung şi-a lăsat amprenta printr-o serie de widgeturi, gesturi pentru control al telefonului şi cele 4 Huburi (Music, Social, Readers, Games).
Căştile cu care vine telefonul sunt modele in-ear care se aud impecabil şi beneficiază de un plus de bas, prin activarea unei opţiuni speciale. Probabil vă întrebaţi cum stă cu bateria acest smartphone. Ei bine aflaţi că la 7 ore şi jumătate de folosire intensivă, telefonul va ceda, deci un minus la acest capitol.
  Dacă Samsung Galaxy S II este sau nu telefonul anului e prea devreme să spunem, dar în mod clar avem de-a face cu un candidat serios, destul de performant şi de atractiv pentru public, încât să garantăm că va încheia anul măcar pe podium, dacă nu pe primul loc. Găsiţi acest model la evoMAG.ro la preţul de 2.359 lei, remarcând că preţul a scăzut faţă de când am filmat recenzia. Dacă veţi cumpăra telefonul acum primiţi şi o Husă Silicon Penguin neagră pentru acest model.
  Nu uitaţi să aruncaţi o privire şi asupra tabelului cu date tehnice şi preţ pentru noul Galaxy S, dacă doriţi să fiţi informaţi în totalitate despre acest model, a cărui recenzie video completa o puteţi urmări mai jos:
Date tehnice si pret Samsung galaxy S II
Telefon mobil
Samsung I9100 Galaxy S II
Retele
2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G: Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
Dimensiuni
125.3 x 66.1 x 8.5 mm
Display
tip: Super AMOLED Plus capacitiv, 16 mil. culori
rezolutie: 480 x 800 pixeli, 4.3 toli, protejat Gorilla Glass
Memorie
16GB/32GB si 1 GB RAM, poate fi extins cu card microSD de pana la 32 GB, vine la pachet cu un card de 8 GB
Conectivitate
GPRS, EDGE, 3G HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth 3.0, microUSB
Camera
8 MP, rezolutie maxima 3264x2448 pixeli, autofocus, blitz LED, Geo-tagging, touch focus, detectare a fetei si a zambetului, stabilizare a imaginii, video la 1080p si 30fps, camera secundara de 2 megapixeli
Sistem de operare
Android 2.3 (Gingerbread)
Procesor
Exynos dual-core de 1.2 GHz , GPU Mali-400MP
Radio
Stereo FM cu RDS
Baterie
Li-Ion 1650 mAh - 7 ore si jumatate in cazul folosirii intensive, standby 710 h (2G) / 610 h (3G), convorbiri 18 h 20 min (2G) / 8 h 40 min (3G)
Pret
2.359 lei (evoMAG)








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu